Möt våra medarbetare

 

Rasmus Jansson – Mechanical Engineer

 

Varför jag valt att arbeta på Additude?

För att må bra tror jag att människan alltid behöver kortsiktiga och långsiktiga mål att jobba mot. Det kräver en positiv attityd med stark framtidsoptimism och framförallt viljan att göra det arbete som krävs. Additude är en relativt ung spelare formad av dagens behov av flexibilitet och ambition. För varje år som gått har Additude fortsatt att växa till en kraft att räkna med. Det, tillsammans med Additude´s familjära och oerhört varma företagskultur tror jag är av central betydelse för att få de förutsättningar som krävs för en långsiktig och framgångsrik karriär som ingenjörskonsult.

Additude har en bra kombination av familjär värme och entreprenörsmässigt driv som tilltalade mig från första stund och bara vuxit för varje gång jag fått träffat en Additude´are. ”Additude”, är mer än bara ett företagsnamn och det är Därför jag har valt att arbeta på just Additude.

 

Hur jag ser på min framtid?

Framtiden på Additude ser jag som väldigt ljus. Som konsult får man möjligheten att alltid ställas inför nya utmaningar och får bra möjlighet att växa både som privatperson och yrkesmässigt.  Konsultrollen ger även tillsammans med rätt företag en bra möjlighet att jobba långsiktigt där din kompetens och arbetsinsats ligger sparad inom samma företag även om man som konsult väljer att söka sig till nya utmaningar och uppdrag. Additude´s unga och drivna vision tillsammans med attityden att ständigt sträva efter nytänkande angreppsbanor tror jag är ett framgångskoncept som ger bra framtidsmöjligheter. Att det dessutom ligger helt i linje med min egna personliga filosofi, gör att jag är absolut övertygad om en framtid hos Additude, är en framtid som är ljus.

Jacob Söderblom, Senior Fullstack Developer

 

Varför jag valt att arbeta på Additude?

Till stor del för sammanhållningen i företaget och att man inte bara är en i mängden, men också för kompetensen Additude sitter på som gör att man kan få komma ut på riktigt intressanta uppdrag, samt lära sig väldigt mycket inom de områdena man är intresserad av. Man har mycket frihet under eget ansvar som passar mig utmärkt!

 

Hur jag ser på min framtid?

Med kollegor som är lyhörda och väldigt trevliga och samt arbete som jag brinner för så kan jag inte mer än att säga att min framtid på Additude kommer vara lång!

 

Jeanette Söderling, Headhunter

 

Varför jag valt att arbeta på Additude?

När jag började på Additude hade jag under många år arbetat med rekrytering. Det som Additude kunde erbjuda mig var att få möjlighet att fokusera och specialisera mig mera. Jag ville gå mot headhunting och jag ville arbeta med lite mera komplicerade och utmanande tjänster. Jag väljer också Additude för att jag här får möjlighet att arbeta med många väldigt spännande kunder och tjänster. Våra kunder är attraktiva och framgångsrika, de tjänster vi arbetar med är viktiga och avgörande för deras framtid vilket känns väldigt inspirerande. Min roll gör att jag själv ständigt måste sätta vara uppdaterad, det bidrar till att jag ständigt utvecklas och utmanas i min roll. Till detta så omges jag dagligen av härliga kollegor och det är en viktig faktor för att jag ska trivas.    

 

Hur jag ser på min framtid?

Additude är ett bolag som ständigt utvecklas, vi växer och vi tar hela tiden nästa steg. Jag hoppas att få utvecklas tillsammans med Additude. Kanske blir min roll fortsatt som headhunter, kanske finns det så småningom andra roller som känns utmanande och spännande, vem vet…

 

Jesper Bjelvebo, Section Manager

 

Varför jag valt att arbeta på Additude?

När jag kom i kontakt med Additude kände jag direkt att det var här jag ville fortsätta min karriär, magkänslan var bra från sekund ett helt enkelt. Det är de ödmjuka kollegorna, skratten, drivet och hela stämningen som är något utöver det vanliga. Känslan av att vara tillsammans och att ha möjlighet att forma Additude är en stor förmån för alla som är här och det är också en stor anledning till att jag valde att komma hit.

 

Hur jag ser på min framtid?

Drivet som finns i bolaget i kombination med det stora hjärtat som finns här gör att min tro på bolaget är mycket stor och jag ser mig själv vara en del av detta i många år framåt.

Anders Eriksson, System Design Engineer

 

Varför jag valt att arbeta på Additude?

På Additude finns ett brett kontaktnät med mycket bra relationer till många olika arbetsgivare i regionen. Additude kan erbjuda möjligheter att komma i kontakt med arbetsgivare som jag själv inte hade upptäckt. Jag har också fått upp ögonen för andra arbetsuppgifter i angränsande områden där jag kan bredda mig och samtidigt dra nytta av mina erfarneheter.  Jag är nyfiken och vill gärna få denna möjlghet att på så sätt utvecklas. Ett annat spännande inslag är det nylgen startade området Innovation som kan innebära ett intressant sätt att jobba i projekt. Den värme och gemenskap som  man möts av på Additude var naturligtvis också ett starkt vägande själ till att jag valde att arbeta på Additude.

 

Hur jag ser på min framtid?

Jag är nu ute på mitt första uppdrag som konsult och det är mycket utvecklande med nya intressanta arbetsuppgifter. Jag är mycket nöjd med mitt nuvarande uppdrag och med de utmaningar det ger mig. Jag vill gärna fortsätta att arbeta på detta sätt med möjligheter att finna nya intressanta updrag i framtiden. Att ha Additude i ryggen är även en stor trygghet. 

 

Henrik Björkvald, Design Manager

 

Varför jag valt att arbeta på Additude?

Jag valde Additude för jag fick ett bra bemötande av alla jag träffade, för att jag tror på drivet och nätverket i företaget och gillar en ärligt kaxig attityd. Additude innovation känns också som en resa som man vill vara en del av! 

 

Hur jag ser på min framtid?

Min framtid i Additude hoppas jag består av att vara en del i massor av roliga projekt och som tändvätska för att hjälpa Additude in i kreativ produktutveckling och design.