Fler Nyheter
Publiserad den 29 november 2018

Har ert företag säkerställt de rekryteringar som behöver vara slutförda under Q1 2019?

 

Om 2 dagar är vi inne i december månad vilket för de flesta är en hektisk tid där många extra aktiviteter tillkommer och tiden för de grundläggande arbetsuppgifterna blir mindre.

Ur ett Rekryterings och Headhuntingperspektiv är det också en period som för ett företag i stor utsträckning definierar hur väl rekryteringsmålet och den organisatoriska tillväxtambitionen kommer uppnås 2019. 

 

De rekryteringar som behöver tillsättas under Q1 nästa år, och som kräver en kartläggande och uppsökande arbetsmetodik, bör påbörjas senast under december månad.

Additude Headhunting står inför 2019 med en starkare position än någonsin och vi hjälper er väldigt gärna med att säkerställa att ni uppnår dessa mål.

Vi lämnar snart ett fantastiskt 2018 bakom oss med starkare organisation och fler rekryterade kandidater än någonsin. 50% av våra uppdrag av varit chefsbefattningar och 50% specialisttjänster.

Vi har även sett en spännande utveckling i att efterfrågan på att hyra in en headhunter på plats i sin egen verksamhet ökat kraftigt. Detta som en modern metod för att hantera större volymrekrytering av tjänster som kräver uppsökande processer.

 

Välkommen att höra av er så berättar vi mer!

Peter Johansson
Business unit manager, Additude Headhunting 
E-post: peter.johansson@additude.se
Mobil: 0735-000 352