Karriär

Embedded Utvecklare till Additude

Location: Skåne

Company: Additude

Additude söker nu efter fler stjärnor till vår Embeddedgrupp.

Additude Embedded har idag har en mycket tydlig och utpräglad specialistfokusering inom Inbyggda system och allt som idag händer kring IoT.

Våra konsulter sitter idag hos några av Sveriges finaste företag och jobbar med spjutspetsteknologi inom allt från konsumentprodukter till säkerhetslösningar.

De tillhör den teknikhungriga typen som hela tiden håller sig a’ jour med vad som händer inom utvecklingsområdet och som är snabba på att fånga upp ny teknik.

Företaget har attraherat marknadens absolut bästa mjukvaruarkitekter och -specialister inom utvalda fokusområden. Detta genom att skapa en verksamhet som på ett nytt sätt möter och är skräddarsydd för denna kategori av hårdvarunära utvecklare.

Våra värderingar är mycket viktiga för oss!

Vilja vara bäst
Vi har en ambition och vilja att vara bäst, men vi har det genom att samtidigt visa omtanke och respekt. Vi vill alltid leverera det bästa och vi tar fullt ansvar för att nå högsta möjliga kvalitet. Vi har modet att lyckas och ser utmaningar som utvecklande.

Överträffa förväntningar
Vi vill överträffa våra kunder, partners och medarbetares förväntningar – vi vill att de skall bli förtjusta. Vi är ambitiösa, engagerade och ansvarstagande. Vi jobbar tills vi uppnått våra mål. Vi lyssnar och följer våra kunders önskemål samtidigt vi tror på oss själva och tar ställning, har åsikter och ger råd för att leverera de bästa lösningarna. Vi vill alltid leverera det bästa och vi tar fullt ansvar för att nå högsta möjliga kvalitet.

Visa omtanke
Att visa omtanke och respekt är en självklarhet för oss. Vi arbetar tillsammans och vill hjälpa varandra att lyckas. Vi behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. Vi uppmuntrar, ger beröm och känner en stolthet inför varandra och andras insatser. Arbetsglädje är något vi alla känner och tar ansvar för.

Hör du också till den här typen av konsult? I så fall passar du in väldigt väl hos oss.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande. Om du är nyexad eller erfaren spelar mindre roll, vi vill framförallt att du känner dig inspirerad av att arbeta med utveckling eller arkitektur för inbyggda system samt hårdvarunära mjukvaruutveckling. Har du arbetat med intelligenta inbyggda system och nätverk av kommunicerande enheter, eller har motsvarande erfarenhet och kompetens är det meriterande. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med något av följande:

C, C++, Linux, RTOS,

Meriterande är även att ha någon erfarenhet av GIT, Gerrit, Jenkins

Har du jobbat Agilt är även det bra men det är du som person som är det viktiga, och din vilja och önskan 

Du ska ha ett stort hjärta, vara prestigelös och tycka om att dela med dig av dina kunskaper.

Det vi kan garantera är att det kommer att vara en rolig och inspirerande arbetsplats där det tekniska intresset och kunnandet är mycket stort.

Kvalifikationer
Du är en Ingenjör med ett stort hjärta och en passion för utveckling och arkitektur. Du ska gilla att dela med dig av dina kunskaper och brinna för att utvecklas.

Egenskaper 
Vi söker dig som är självständig, passionerad och resultatdriven och som hellre ser möjligheter än hinder. Dina personliga egenskaper och din förmåga att lösa komplexa kundproblem är viktig. Som anställd på Additude får du goda möjlighet till att utvecklas och vara del av ett företag och en affärsidé som gör det roligt att gå till jobbet!

Omfattning
Tillsvidareanställd

”Additude is everything”

Om Additude 
Additude är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom resursförstärkning av ledare, specialister och bristkompetens inom teknik och IT. 

Additude har lång erfarenhet av att leverera ledare och specialister inom de branscher vi verkar inom och bidrar på så vis till att stärka våra kunders lednings-, affärs- och teknikkunnande. 

Vår framgång bygger på en ledande leveransförmåga av bristkompetens tillsammans med ett modernt tjänsteutbud som tydligt utmanat de traditionella bolagsformerna och skapat en ny dimension av möjligheter för marknadens uppdragsgivare. 

Additude blev ett av Sveriges Gasellföretag 2017.


Ring eller maila Tommy Krondahl tommy.krondahl@additude.se 0721-600030

Om Additude

Additude gruppen innefattar verksamhetsområdena Additude Innovation, Additude Excellence, Additude Software, Additude Embedded, Additude Industry, Additude Client Solution och Additude Headhunting.

Additude gruppen har sedan starten 2009 haft en organisk tillväxt på i snitt 45% per år och har idag förtroendet från över 300 uppdragsgivare. Additude förnyar tekniksektorn genom att erbjuda teknikintensiva verksamheter både strategisk rådgivning, teknisk innovation, projektåtagande, konsulttjänster och egen organisk tillväxt. Resultatet blir produktutveckling i världsklass, uppdragsgivare som växer och medarbetare som genom kombinationen av djup specialisering och multidisciplinära projekt når en oöverträffad kompetensutveckling.

Additude gruppens starka tillväxt har kombinerats med en mycket god lönsamhet vilket lett till 4 ggr bättre kreditvärdighet än branschen i snitt, AAA rating, VVV rating, UC Guld rating, utnämnt till Gasellföretag samt nomineringar på näringslivsgalor.

Application Deadline: 2019-12-31

Ansök

Länk till jobbet: