Karriär

Java-utvecklare

Location: Malmö

Company: Additude

Additude växer med drivna och dedikerade utvecklare hela tiden. Men vi behöver bli ännu fler trevliga kollegor som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Har DU rätt Additude?

Våra konsulter sitter i spännande utvecklingsprojekt som påverkar miljoner av människors vardag  och de tillhör den teknikhungriga typen som hela tiden håller sig uppdaterade med vad som händer inom utvecklingsområdet. Vi ses minst en gång i månaden för att utbyta erfarenheter och utbilda varandra.

De är snabba på att fånga upp ny teknik vilket innebär att de deltar i olika Open sourceprojekt, utbyter information, tips och tricks med varandra, bloggar och läser på vad som händer, deltar på seminarier, håller egna föredrag och ligger i fronten för modern utveckling. 

 

Kvalifikationer

Du bör ha ett par års erfarenhet av Java-utveckling. Om det sedan är backend eller frontend Du brinner för, det har mindre betydelse. Det viktiga är ATT Du brinner för Java :) Du kommer att få en massa erfarna utvecklare som kollegor som kan coacha dig i din framtida karriär.

Arbetsbeskrivning

Vi har idag drygt 300 kunder i Skåne inom alla möjliga domäner. Vi kan garantera att Du får jobba med något som är längst fram i tekniken inom den domänen ditt uppdrag är. Additude lägger väldigt mycket stolthet i att våra konsulter sitter på utvecklande uppdrag.

Det vi kan garantera är att det kommer att vara tekniskt utmanade uppdrag i roliga miljöer tillsammans med likasinnade experter.

Kvalifikationer
Du bör vara systemvetare, datavetare eller civilingenjör med ett stort utvecklingshjärta. Oavsett var Du jobbar idag så är din vilja att skapa resultat, ditt teknikintresse, din personlighet och din ambition avgörande för din och därmed vår framgång.

Egenskaper 
Vi söker dig som är självständig, passionerad och resultatdriven och som hellre ser möjligheter än hinder. Du har en god social förmåga och personliga egenskaper som hjälper dig att lösa komplexa kundproblem. Vi ser gärna att Du på sikt vill leda team av systemutvecklare i en roll som arkitekt eller techlead men det är inget krav.

Som anställd på Additude får Du goda möjlighet till att utvecklas och vara en del av ett företag och en affärsidé som gör det roligt att gå till jobbet!

”Additude is everything”


Låter detta intressant? Vid frågor kontakta Tommy Krondahl tel. 0721-60 00 30 eller skicka snarast in ditt CV till tommy.krondahl@additude.se.


Application Deadline: 2019-12-31

Ansök

Länk till jobbet: