Karriär

Additude Excellence söker IT specialister med stort hjärta – Är du en stjärna och vill vara med och forma vårt bolag framåt?

Location: Malmö

Company: Additude Excellence

Additude Excellence har en mycket tydlig och utpräglad specialistfokusering inom IT områden såsom systemutveckling, arkitektur, cloud, digitalisering och IoTaP. Företaget har attraherat marknadens absolut bästa mjukvaruarkitekter och -specialister inom utvalda fokusområden. Detta genom att skapa en verksamhet som på ett nytt sätt möter och är skräddarsydd för denna kategori av IT experters behov, krav och önskemål.

De flesta av våra konsulter agerar arkitekter i sina projekt men de har även rollen som mycket seniora utvecklare. De tillhör den teknikhungriga typen som hela tiden håller sig a’ jour med vad som händer inom utvecklingsområdet och som är snabba på att fånga upp ny teknik.

Våra värderingar är mycket viktiga för oss!

Vilja vara bäst
Vi har en ambition och vilja att vara bäst, men vi har det genom att samtidigt visa omtanke och respekt. Vi vill alltid leverera det bästa och vi tar fullt ansvar för att nå högsta möjliga kvalitet. Vi har modet att lyckas och ser utmaningar som utvecklande.

Överträffa förväntningar
Vi vill överträffa våra kunder, partners och medarbetares förväntningar – vi vill att de skall bli förtjusta. Vi är ambitiösa, engagerade och ansvarstagande. Vi jobbar tills vi uppnått våra mål. Vi lyssnar och följer våra kunders önskemål samtidigt vi tror på oss själva och tar ställning, har åsikter och ger råd för att leverera de bästa lösningarna. Vi vill alltid leverera det bästa och vi tar fullt ansvar för att nå högsta möjliga kvalitet.

Visa omtanke
Att visa omtanke och respekt är en självklarhet för oss. Vi arbetar tillsammans och vill hjälpa varandra att lyckas. Vi behandlar andra som vi själva vill bli behandlade. Vi uppmuntrar, ger beröm och känner en stolthet inför varandra och andras insatser. Arbetsglädje är något vi alla känner och tar ansvar för.

Hör du också till den här typen av konsult? I så fall passar du in väldigt väl hos oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker seniora arkitekter/utvecklare som har en passion för teknik! Om du är specialist inom .Net, Java, Webb, IOS, Android osv är inte det viktiga… din personlighet är det som avgör om du passar in i vårt gäng! Du ska ha ett stort hjärta, vara prestigelös och tycka om att dela med dig av dina kunskaper.

Det vi kan garantera är att det kommer att vara en rolig och inspirerande arbetsplats där det tekniska intresset och kunnandet är mycket stort.

Kvalifikationer
Du ska vara en senior systemvetare, datavetare eller civilingenjör med ett stort hjärta och en passion för utveckling och arkitektur. Du ska gilla att dela med dig av dina kunskaper och brinna för att utvecklas.

Egenskaper 
Vi söker dig som är självständig, passionerad och resultatdriven och som hellre ser möjligheter än hinder. Dina personliga egenskaper och din förmåga att lösa komplexa kundproblem är viktig. Du skall kunna eller åtminstone vilja leda team av systemutvecklare i en roll som arkitekt eller techlead. Som anställd på Additude får du goda möjlighet till att utvecklas och vara del av ett företag och en affärsidé som gör det roligt att gå till jobbet!

Omfattning
Tillsvidareanställd

”Additude is everything”

Om Additude 
Additude är ett ledande konsult- och rekryteringsföretag inom resursförstärkning av ledare, specialister och bristkompetens inom teknik och IT. 

Additude har lång erfarenhet av att leverera ledare och specialister inom de branscher vi verkar inom och bidrar på så vis till att stärka våra kunders lednings-, affärs- och teknikkunnande. 

Vår framgång bygger på en ledande leveransförmåga av bristkompetens tillsammans med ett modernt tjänsteutbud som tydligt utmanat de traditionella bolagsformerna och skapat en ny dimension av möjligheter för marknadens uppdragsgivare. 

Additude blev ett av Sveriges Gasellföretag 2017.

 


Låter detta intressant? Vid frågor kontakta Jesper Bjelvebo tel. 0703-79 09 14 eller skicka snarast in ditt CV till jesper.bjelvebo@additude.se. Ange som referens ”IT specialist Additude Excellence


Application Deadline: 2019-12-31

Ansök

Länk till jobbet: