Cocktails And Dreams

After Work för entreprenörer, företagsledningar och specialister inom innovations-, teknik och IT sektorn

 

Vi på Additude känner att regionen erbjuder för lite festligheter och After Work för entreprenörer, företagsledningar och specialister inom innovations-, teknik och IT sektorn. Mötesplatser där vi firar regionens stärkta positionering, knyter nya kontakter, byter ideér och under lättsamma former har det otroligt kul tillsammans.

Den 15 mars anordnade vi därför tillsammans med Wihlborgs, PwC och Dreambag startskottet för det återkommande After Work konceptet med namnet Cocktails and Dreams. Eventet blev fullsatt och en stor succé med över 250 gäster som alla hade en väldigt trevlig kväll tillsammans.

Intresset var så pass stort att vi av säkerhetsskäl tyvärr fick tacka nej till många ytterligare personer som önskade komma. Detta kommer vi dock råda bot på tills nästa aktivitet då vi till hösten återkommer i en än större och roligare kostym. Fast beslutna att anordna den största, roligaste och mest relevanta After Work för entreprenörer, företagsledningar och specialister inom innovations-, teknik och IT sektorn.