SV | ENG

SV | ENG

SAGT AV VÅRA KUNDER

”Vi vänder oss till Additude när vi behöver hjälp med de svåraste och mest avancerade rekryteringarna. Det känns tryggt att få stöd av rekryterare som har en genuin förmåga att kunna sätta sig in i den tekniska kompetensen och som har en förståelse för vad vi är ute efter.”
Jenny Borg, Human Resources
Borg warner TorqTransfer Systems

"Vi samarbetar med Additude när det gäller rekrytering och konsulter eftersom de har god kompetens att förstår vårt behov samt att de genom sitt projektbaserade arbetssätt levererar med god kvalitet på överenskommen tid."
Erika Nilsson, Gruppchef anläggningskonstruktion
AREVA NP Uddcomb AB

"Additude var det enda rekryteringsföretaget vi kunde hitta som hade erfarenhet, dessutom färsk erfarenhet, från rekryteringar av Elnätchefer för Energibranschen. Det gjorde valet enkelt."
Håkan Askelöf, VD
Nacka Energi AB

"Jag tycker att den stora skillnaden mellan andra rekryteringsföretag är:
- Additude har en väldigt väl genomtänkt process för hela rekryteringsförfarandet vilket gör att det blir effektivt och proffsigt.
- Ett moment i processen som vi uppskattar är kalibreringen av kravprofil
- De kandidater vi har fått har genomgående varit bra
- Kandidatsökningen är snabb."
Ola Strömberg Mgr. Pen Positioning Systems & Hardware
Anoto AB

”Additude var en  kompetent partner vid vår rekrytering av en Field Application Engineer. Det som framför allt utmärkte Additude var förmågan att, på ett nyanserat sätt, förstå komplexiteten i vårt rekryteringsbehov. Rekryteringen genomfördes på ett professionellt sätt och vi skulle utan tvekan anlita Additude igen.”
Nicklas Johnsson, Professional Services Manager
Nohau Solutions AB

 

Additude AB | Södergatan 3, 5 tr. | 211 34 Malmö | 040-53 72 00 | info@additude.se