SV | ENG

SV | ENG

NYHETER

2017-05-31

Vi hälsar John Lindholm varmt välkommen till Additude Excellence

Vi hälsar John Lindholm varmt välkommen till oss på Additude Excellence. John har sedan 22 maj anslutit som ny medarbetare till vårt team i rollen som senior Java utvecklare.
 Läs mer

2017-05-23

Och så var dagen kommen för vinnarna att få sina klockor...

Idag fick vinnarna i vår Linkedin tävling äntligen sina så efterlängtade Kronaby klockor. Stort grattis Peter Theodoridis från Cybercom och Per Lilja från One Agency.
 Läs mer

2017-05-17

3 snabba frågor till Additudes seniorkonsult och arkitekt Bo Tobiasson

Jag trivs bäst hos kunder som tar hand om och utvecklar sin egen personal...
 Läs mer

Pressmeddelande: Additude AB startar innovationssatsning och anställer Thomas Lövskog

Additude har sedan starten 2009 haft utgångspunkten att alltid våga gå sin egen väg, tänka okonventionellt och vara bäst på det man gör. Visionen har varit att bli Sveriges ledande tillväxtmotor för teknikintensiva verksamheter genom att erbjuda både konsult/specialiststöd och Headhunting på nivån ledare, specialister och bristkompetens inom sektorerna IT, Mjukvara, Industri och Bygg & Fastighet. Detta har resulterat i en egen position på marknaden, organisk tillväxt på ca. 50% per år, 240 uppdragsgivare och utmärkelser såsom DI Gasell. Nu tar Additude nästa steg och stärker sin position än mer. Visionen är nu att bli Sveriges ledande teknikinnovatör- och tillväxtmotor för teknikintensiva verksamheter. Detta genom att starta ett nytt verksamhetsområde som kommer heta Additude Innovation.
 Läs mer

Vår seniorkonsult Peter Malmborg om vikten av nyfikenhet

Additudes seniorkonsult och arkitekt Peter Malmborg om vikten av nyfikenhet och oväntad nytta av gamla kunskaper.
 Läs mer

2017-04-23

Vi hälsar Sunil Shah varmt välkommen till oss på Additude

Sunil är från och med den 15:e mars ny medarbetare i vårt team som Embedded-utvecklare.
 Läs mer

2017-04-19

Lyckad kompetenskväll med begåvade utvecklare i Turning Torso

Det är alltid en fröjd att samla så många begåvade utvecklare/konsulter till en kompetenskväll. Ämne som exempelvis Offline Web Application och Azure Service Fabric känns väldigt aktuella.
 Läs mer

2017-04-13

Vår seniorkonsult Mikael Tennhammar om att vara en del av Additude

Det är fantastiskt att få tillhöra en grupp med så många kompetenta, men även sociala kollegor...
 Läs mer

2017-03-31

Får man nämna älska och JavaScript i samma mening?

Vår seniorkonsult Martin Kalmlund om varför han trivs på Additude och vad som kännetecknar en bra kund!
 Läs mer

2017-03-10

Vi hälsar Tobias Johansson varmt välkommen till Additude

Vi hälsar Tobias Johansson varmt välkommen till oss på Additude Industry. Tobias kommer from 1:e mars ansluta som ny medarbetare till vårt team i rollen som Projektledare.
 Läs mer

2017-02-14

Vi hälsar Masar Farhan varmt välkommen till Additude Excellence

Vi hälsar Masar Farhan varmt välkommen till oss på Additude Excellence. Masar har sedan 1 februari anslutit som ny medarbetare till vårt team i rollen som senior Java/Android utvecklare.
 Läs mer

2017-02-06

Det är en trygghet att ha kompetenta kollegor

Vår seniorkonsult Magnus Gustavsson om vikten av rätt kolleger och om balansen mellan pragmatism med perfektionism.
 Läs mer

2017-02-01

Jag vill inte enbart vara en konsult, jag vill vara ett nytt perspektiv...

Vår seniorkonsult och arkitekt Fredrik Mörk om sina drivkrafter och om balansen mellan integritet, ödmjukhet och mod till förändring.
 Läs mer

2017-01-25

Vår seniorkonsult Mattias Larsson svarar på 3 snabba...

Vår seniorkonsult Mattias Larsson svarar på 3 snabba frågor om sin roll som konsult.
 Läs mer

2017-01-17

Vi hälsar Daniel Adolfsson varmt välkommen till Additude

Vi hälsar Daniel Adolfsson varmt välkommen till oss på Additude Excellence. Daniel Adolfsson anslöt den 1 januari till vårt team i rollen som senior .NET-utvecklare.
 Läs mer

2017-01-13

8till5 uppmärksammar Additude och Sam Aston

8till5 uppmärksammar under januari Additude och Sam Aston
 Läs mer

2016-12-21

Additude önskar God Jul och tackar för ännu ett fantastiskt år!

2016 börjar närma sig sitt slut och vi på Additude kan åter sammanfatta ett fantastiskt år med stark tillväxt och ökad marknadsandel. Vi är otroligt stolta för det förtroende våra uppdragsgivare och marknaden valt att ge oss. Vi är även ytterst tacksamma för alla våra kollegers och medarbetares engagemang och passion för Additude och den resa vi är ute på. Detta året får ni inga julklappar från Additude – däremot ger ni något väldigt värdefullt till någon annan. Additude har skänkt 1 st gåva per kund, partner och medarbetare till Rädda Barnen och den kommer att användas där den behövs som mest. Varje enskild gåva räcker till filtar och madrasser till sju syriska barn på flykt i Libanon, så att de får somna gott och vakna mjukt. Vi hoppas innerligt att ni får tid att spendera ledigheterna när den väl infaller med de era.
 Läs mer

2016-02-16

Oskarshamnstidningen Barometern uppmärksammar Additude

Oskarshamnstidningen Barometern (OT) uppmärksammar Additude för dess tillväxt och fortsatta expansion i Kalmar län.
 Läs mer

2016-12-14

Pressmeddelande: Sam Aston utsedd till ny VD för Additude

Additude AB har sedan 2009 i snitt haft en årlig organisk tillväxt på 50%. 2016 har varit ett fortsatt starkt år med en tillväxt på ytterligare 35%. Under 2016 blev Additude även utsett till Gasellföretag och har fått en rad andra utmärkelser då tillväxt och lönsamhet över lång tid överstigit branschsnittet med bred marginal. Andra saker som sticker ut under det gångna året är att Additude över 40 nya uppdragsgivare vilket ger en starkt ökad marknadsandel.
 Läs mer

2016-10-12

Additude utnämnt till Gasell företag 2016

I Sverige finns det lite mer än 30 000 företag med minst tio anställda och mer än tio miljoner i omsättning. De av dem som har dubblerat sin omsättning de senaste åren, har sunda finanser och som har vuxit organiskt får utmärkelsen Gasellföretag. Det är i Sverige endast 3,4 procent av företagen blir når upp till kraven och blir Gasellföretag.
 Läs mer

2015-12-23

God Jul och Gott Nytt år!

Vi närmar oss slutet på 2015 och vi på Additude kan åter konstatera ett fantastiskt år. Vi kommer att ha uppnått en fortsatt tillväxt på närmare 50%, vi har lyckats attrahera ännu fler otroligt duktiga medarbetare och marknadens uppdragsgivare har gett oss än större förtroende.
 Läs mer

16-03-01

Additude Excellence välkomnar Erik Tufvesson!

Additude Excellence är väldigt glada över att kunna hälsa Erik Tufvesson välkomna till teamet!
 Läs mer

16-03-01

Vi välkomnar Claudia Bellagamba till Additude!

Vi välkomnar Claudia Bellagamba till Additude. Claudia kommer att arbeta som Konsultchef inom Affärsområde Industry.
 Läs mer

2016-08-08

Hur vill du att din höst ska se ut?

Additude laddar för en höst som tar vid där våren slutade och som sett likadan ut sedan 2009. Stark tillväxt, ett eget förhållningssätt till marknaden och mängder av spännande ideér. Mycket kul kommer hända under hösten, både organisatoriskt och strategiskt.
 Läs mer

2016-01-08

Vi önskar 8 nya medarbetare välkomna till Additude!

Vi är mycket stolta over att 8 nya medarbetare valde att fortsätta sin karriär och ansluta till teamet på Additude.
 Läs mer

2016-12-07

I år får du ingen julklapp av Additude - men du ger till någon annan

I år får du ingen julklapp av Additude, men någon annan får desto mer. Additude har skänkt 1 st gåva per kund, partner och medarbetare till Rädda Barnen och kommer att användas där den behövs som mest.
 Läs mer

2015-10-15

Sam Aston startar specialistbolag inom Additude gruppen

Sam Aston startar specialistbolag inom Additude gruppen och blir VD för Additude Excellence. Bolagets huvudägare blir Sam Aston och Additude Öresund AB. Sam har lång erfarenhet som entreprenör och VD för bolag såsom Apptus , Epsilon IT och Evry Malmö. Närmast har Sam ägnat sig åt executive search på globala Amrop samt styrelsearbete och mentorskap i flertalet olika verksamheter.
 Läs mer

2015-10-13

Additude expanderar och söker en driven affärsområdeschef

Som en del av Additudes ambition att alltid ligga i framkant och bidra till marknadens utveckling har vi startat upp ett nytt och mycket spännande affärsområde där vi söker en driven affärsområdeschef.
 Läs mer

2015-10-13

Additude expands to the Middle East

Have you ever considered being a part of some of the most challenging and interesting engineering projects the world has to offer? Additude offers experienced engineers and leaders the possibility to take part in the experience of a lifetime through our partner’s activities in the Gulf region.
 Läs mer

2015-10-13

Additude stärker upp med ny konsultchef inom AO Energi

Affärsområde energi har anställt Stefan Miloradovic som konsultchef på Additude.
 Läs mer

2015-10-13

Additude har tecknat ramavtal med E.on Elnät

Additude har tecknat ramavtal med E.on Elnät Sverige AB. E.on Sverige koncernen säljer energi till närmare 1 miljon kunder. E.on Elnät som är en del av E.on Sverige AB äger nätet och omsätter ca 8 miljarder och har 620 anställda. Avtalet är 2 årigt med option på förlängning.
 Läs mer

2015-10-13

Additude hjälper BoKlok att växa

Additude Öresund AB och BoKlok Housing AB har ingått samarbete kring rekrytering av ingenjörer och specialister inom byggsektorn. BoKlok är ett bostadskoncept som ägs av Skanska och IKEA tillsammans och finns framförallt i Sverige, Norge och Finland. Företaget är i mycket stark tillväxt och bygger bostäder runt om i Sverige.
 Läs mer

2015-10-13

Additude och Rörkraft ingår långsiktigt samarbete avseende rekryteringstjänster

Additude, www.additude.se, och Ingenjörsfirman Rörkraft AB, www.rorkraft.se, har ingått ett långsiktigt samarbete avseende rekrytering av ingenjörer och teknikspecialister samt konsultstöd. Bakgrunden till samarbetet är Rörkrafts kraftiga tillväxt och den ständigt ökade efterfrågan på dess tjänster.
 Läs mer

2015-10-13

Additude skall rekrytera 35 nya konsulter inom kärnkraft

Additude har via sitt ramavtal och samarbete med e.on tillgång till ett större antal aktuella förfrågningar inom Additudes affärsområde energi. Just nu söker för anställning 35 nya konsulter.
 Läs mer

2015-10-13

Additude stolt sponsor till IFK Malmö Handbolls 03:er

Additude är stolt sponsor till IFK Malmö Handbolls P03:er och önskar dem stort lycka till i de utmaningar som står framför dem under 2014!
 Läs mer

2015-10-13

Pressmeddelande: Additude stärker upp sin styrelse med Sam Aston

Additude Öresund AB Additude är ett ledande konsult- och search/rekryteringsföretag inom resursförstärkning av ledare, specialister och bristkompetens inom kompetensområdena Energi, Industri och IT. Additudes framgång bygger på en ledande leveransförmåga av bristkompetens tillsammans med ett modernt tjänsteutbud som tydligt utmanat de traditionella bolagsformerna och skapat en ny dimension av möjligheter för marknadens uppdragsgivare. Additude har organiskt vuxit med minst 25% per år under den senaste 5 års perioden och är inom flertalet segment idag marknadsledande. Additude är idag partner och leverantör till flera av Sveriges ledande teknikintensiva företag och verksamheter.
 Läs mer

2015-10-13

Additude söker affärsinriktad Konsultchef med placering i Oskarshamn


 Läs mer

2015-10-13

Additude söker nu ytterligare en driven rekryteringskonsult


 Läs mer

2015-10-13

Additude söker underkonsulter inom kärnkraft

Additude har via sitt ramavtal och samarbete med e.on tillgång till ett större antal förfrågningar inom Additude:s affärsområde energi. Just nu söker vi fler konsultfirmor och egenföretagare som är intresserade av uppdrag på OKG. Företrädelsevis är vi intresserade av att förmedla konsulter som tidigare arbetat mot kärnkraftsindustrin.
 Läs mer

2015-10-13

Additude söker ytterligare Affärsinriktad Konsultchef till affärsområde Industri

Additude växte 2014 med 50% och har ambitionen att växa med ytterligare 50% under 2015. Inom Additude:s affärsområde Industri ser vi en fortsatt ökad efterfrågan från våra kunder inom Konstruktion, El/Automation och Elektronik. Vi förstärker därför åter igen vår organisation på kontoret i Malmö med ytterligare en affärsinriktad konsultchef till affärsområde Industri.
 Läs mer

2015-10-13

Additude tackar!

Additude fortsätter växa och när vi summerar årets första 6 månader ser vi en tillväxt på 35% i förhållande till samma period förra året.
 Läs mer

2015-10-13

Additude tecknar ramavtal med E.ON Sverige

Additude har tecknat ramavtal med E.ON Sverige AB avseende tekniska konsulttjänster. E.ON Sverige koncernen säljer energi till närmare 1 miljon kunder, omsätter cirka 40 miljarder och har ca 3400 anställda. E.ON Sverige består av ett antal bolag och verksamhetsinriktningar där E.ON valt att träffa avtal med Additude för samtliga områden inom E.ON Sverige, exempelvis vindkraft, gas, värmekraft, vattenkraft och kärnkraft. Åtagandet omfattar leverans av tekniska konsulter inom alla de discipliner som E.ON efterfrågat.
 Läs mer

2015-10-13

Additude tecknar ramavtal med Kraftringen Energi AB

Additude har tecknat ramavtal med Kraftringen Energi AB avseende rekryteringstjänster. Avtalet är 2-årigt med option på förlängning. Kraftringen är ett energibolag som ägs av de fyra skånska kommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma. Verksamheten omfattar produktion, distribution och försäljning av el, gas, värme och kyla, samt energirelaterade tjänster inom service, kommunikation och entreprenader. Kraftringen har runt 400 anställda och cirka 300 000 kunder. Omsättningen uppgår till cirka 3 miljarder kronor.
 Läs mer

2015-10-13

Additude växer och lanserar ny hemsida

Additude fortsätter växa och stärka sin position som en ledande kompetenspertner av bristkompetens inom teknikområdet. Förmågan att leverera specialister inom våra fokusområden i kombination med ett unikt tjänsteutbud uppmärksammas av allt fler parter. Bara sedan i somras har Additude ingått ytterligare flertalet strategiska samarbeten med ledande verksamheter inom ex. processindustrin, fordonsindustrin, kärnkraftssektorn, livsmedelsbranschen och energisektorn.
 Läs mer

2015-10-13

Additude växte med över 50% 2014 och får stor bekräftelse från marknaden.

Additude fortsatte sin utveckling och tillväxt under 2014. Tack vare fortsatt ökat förtroende från marknaden och starka insatser av våra medarbetare växte vi med över 50%.
 Läs mer

2015-10-13

Additude söker en erfaren rekryteringskonsult

Additude söker en erfaren rekryteringskonsult som gillar kunder och försäljning. Additude har en stor och stabil kundbas med marknadens mest intressanta kunder och vi befinner oss i fortsatt kraftig tillväxt. Vi förstärker därför åter igen vår organisation på kontoret i Malmö med ytterligare en erfaren rekryteringskonsult som blir en del av vårt positiva och framgångsrika team. Vi erbjuder ett mycket stimulerande arbete. Rollen som rekryteringskonsult hos oss är varierande, utmanande och lärorik. Medarbetarna på Additude har lång erfarenhet från konsult- och rekryteringsbranschen varför det är lätt att stimuleras och utvecklas tillsammans med oss på Additude.
 Läs mer

2015-02-04

Antalet chefsrekryteringar ökar kraftigt

Antalet och andelen chefsrekryteringar ökar kraftigt. Det är i varje fall den slutsats vi på Additude kan fastställa när vi summerar karaktären på våra rekryteringsuppdrag senaste 2 månaderna. Normalt sätt ligger vår fördelning av rekryteringsuppdrag på 70% specialistrekryteringar och 30% chefsrekryteringar. Senaste 2 månaderna har fördelningen mellan dessa kategorier blivit det omvända.
 Läs mer

2015-10-13

Behov av tekniska specialister och ledare innan sommaren och under inledningen av hösten?

Om er verksamhet har behov av specialister och ledare inom teknik och IT innan sommaren eller under inledingen av hösten är det nu som arbetet absolut senast skall inledas för att säkerställa tillgången på absolut rätt kompetens.
 Läs mer

2015-10-13

Besök Additude på Career Days och vinn priser från bla Porsche, Anoto och Larsson & Lange!

Välkommen att besöka Additude och många andra spännande företag på Career Days som är nordens största karriärevent för ingenjörer, ekonomer och personer som arbetar med Teknik och IT! Career Days är den 17 oktober på Malmö Arena mellan 11.00 och 17.00.
 Läs mer

2013-01-13

Se våra tjänster på Facebook

From januari månad kan även hitta alla våra uppdrag där vi just nu söker ytterligare ledare och specialister på vår facebook-sida http://www.facebook.com/additudeoresund
 Läs mer

2015-10-13

Film: Additude på Career Days 2014

Additude vill tacka alla som besökte vår monter under Career Days 2014. Vi är mycket glada för den uppmärksamhet vi fick och för alla de väldigt intressanta mötena som uppstod. Dessa möten kommer garanterat skapa många nya möjligheter!
 Läs mer

2015-10-13

Följ oss på LinkedIn och få all information du behöver

Additude har from årsskiftet en formell karriärsida på linkedin: Bli en följare och du kommer: - Direkt få ta del av alla nya konsultuppdrag - Direkt få ta del av alla nya konsultuppdrag - Direkt få ta del av Additudes utveckling, våra prognoser och samarbeten.
 Läs mer

2015-10-13

God Jul önskar Additude! Har ni rätt specialister inför 2015?

Vi på Additude önskar er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra kunder, partners och medarbetare som hjälpt oss göra 2014 till Additudes bästa år någonsin. Utan detta förtronde hade vår utveckling inte varit möjlig.
 Läs mer

2015-10-13

Hjälp oss hitta dig på Linkedin!

Vi på Additude, och i synnerhet vår leveransorganisation, arbetar dagligen med kartlägga, söka upp och kontakta potentiella kandidater på Linked In. Linked In är inte en avgörande del av vår flerkanalsstrategi mot att hitta rätt kandidater, så starkt är ännu inte verktyget när man arbetar med bristkompetens. Det är dock en otroligt viktig kanal som vi som helhet definitivt inte hade velat vara utan.
 Läs mer

2015-10-13

Hyr/anställ rekrytering allt vanligare på även chefs och specialistnivå (bristkompetens)

Vi började för snart 5 år sedan med att arbeta med hyr/anställ rekrytering på chefs och specialistnivå. Detta som ett komplement till traditionell specialistrekrytering. Bakgrunden var en stor efterfrågan från våra kunder som vi ville ha ett sätt att svara upp på. Tidigare hade bemanningsföretagen arbetet med detta upplägg men då endast på en lägre kompetensnivå där tillgången på kompetens var större än efterfrågan. Kandidatinflödet var stort. Att ingen tidigare arbetet med denna tjänst på chefs och specialistnivå berodde på att man inte trodde man skulle kunna få med sig kandidaterna i processen.
 Läs mer

2015-10-13

Hyr/anställ rekrytering av specialister åter starkt efterfrågat

Additude har under lång tid varit marknadsledande på att kunna leverera hyr/anställ rekrytering av ledare, specialister och bristkompetens. Fördelarna för våra uppdragsgivare har varit uppenbara med fördelar innebärande bla att man vågar växa snabbare och nyttja sin marknadspotential och man får kvalificerade headhuntingtjänster utan att betala direkta rekryteringsarvoden. Även för regionens specialister är upplägget mycket intressant.
 Läs mer

2015-10-13

Vi söker just nu 45 ingenjörer

Additude fortsätter sin tillväxt med ett fortsatt ökat fortroende från marknaden. Just nu söker vi exempelvis 45 ledare och tekniska specialister till både vår egen verksamhet och i rekryteringar till våra kunder samt drivna underleverantörer till längre konsultuppdrag.
 Läs mer

2015-10-13

Sänk kostnaden för konsultinköp genom konsultmodell 2.0

Additude har en unik position då vi erbjuder både headhunting, konsultstöd och underkonsultförmedling av bristkompetens inom teknikområdet. Detta faktum fortsätter vi hela tiden att utveckla.
 Läs mer

2012-11-14

Lär känna Additude via film

Lär känna Additude och träffa några av våra medarbetare i vår presentationsfilm.
 Läs mer

2015-10-13

Mest efterfrågad kompetens 2013? Additude är mitt i prick!

När man tittar på listor över de yrkesområden där efterfrågan på arbetskraft kommer vara störst under hela 2013 så ser vi på Additude hur rätt våra fokusområden ligger i tiden. På listan bestående av 20 yrkesgrupper kunde man se att vi på Additude arbetar med att leverera 6 av de 7 mest efterfrågade kategorierna. Totalt sätt täcker vårt fokus 11 av 20 yrkesgrupper. De prognoser vi kom fram till för ett par år sedan ser glädjande nog ut att fortsätta hålla i sig!
 Läs mer

2015-10-13

Pressmeddelande: Additude tecknar exklusivt konsultavtal med Anoto

Additude, www.additude.se, har tecknat exklusivt konsultavtal med Anoto, www.anoto.com. Avtalet är på 3 år och innebär att Additude under avtalstiden är exklusiv leverantör av konsulttjänster till Anoto i Sverige och man tar över ansvaret för inköpsfunktionen av dessa tjänster. Avtalet innebär att Additude i samarbete med Anoto formaliserar och fördjupar befintligt samarbete ytterligare där sedan tidigare även rekryteringstjänster ingår.
 Läs mer

2015-10-13

Tillgängliga konsulter/bristkompetens sept 2013

Additude fortsätter sin positiva utveckling och tillväxt med ett fortsatt ökat förtroende från marknaden. I takt med detta skapas hela tiden nya och förbättrade möjligheter för både marknadens uppdragsgivare, kandidater och konsulter. Just nu har vi flertalet nya högt kompetenta konsulter tillgängliga för både kortare och längre uppdrag.
 Läs mer

2015-10-13

Trendbarometer: Hyr/anställ rekrytering av specialister och bristkompetens fortsätter öka för 4:e året i rad

Inför årets sista kvartal sammanställer Additudes affärsområde Rekrytering/Search varje år de tjänster, upplägg och roller som starkast efterfrågats under innestående år. Detta för att förekomma och proaktivt möte upp våra uppdragsgivares situation och behov under inledningen kommande år. En mycket tydlig och ihållande trend är att volymen och andelen hyr/anställ rekrytering på nivån specialister och ledare fortsätter att öka. Detta för 4:e året i rad.
 Läs mer

2015-10-13

Utförda uppdrag 2012

2012 blev ytterligare ett framgångsrikt och utvecklande verksamhetsår för Additude. Både organisatoriskt och affärsmässigt har tillväxten varit tydlig och vi har vuxit klart mer än konsultmaknaden i stort. Vi har fått förtroendet från ett flertal nya teknikköpare i regionen och blivit en allt viktigare partner för fler teknikintensiva företag. Dynamiken i att på specialist- och chefs nivå kunna erbjuda både rekrytering, hyr/anställ rekrytering och konsulttjänster skapar en ny dimension av möjligheter för både våra kunder och medarbetare.
 Läs mer

2015-10-13

Vad är en komplett kompetenspartner för dig? Var med och påverka branschen!

Att vara en komplett kompetenspartner är ett uttryck som för de flesta har en ganska otydlig innebörd. Dels missbrukas begreppet ofta i fel sammanhang och skapar förvirring, dels har man svårt att förstå det totala mervärdet och dess möjligheter då man i verkligheten kanske inte fått ta del av helheten. Nu vill vi ha dina synpunkter!
 Läs mer

2015-10-13

Additude på verksamhetsdagar i Båstad

I helgen tillbringade kontorspersonalen på Additude två verksamhetsdagar i Båstad och Skansen. Förutom en trevlig miljö och givande diskussioner togs flera spännande beslut som vi tror marknaden kommer uppskatta och som vi under hösten kommer arbeta hårt med att realisera.
 Läs mer

2015-10-13

Additude söker affärsinriktad Konsultchef till Affärsområde Industri

Additude växte 2014 med 50% och har ambitionen att växa med ytterligare 50% under 2015. Inom Additude:s affärsområde Industri ser vi en fortsatt ökad efterfrågan från våra kunder inom Konstruktion, El/Automation och Elektronik. Vi förstärker därför vår organisation på kontoret i Malmö med ytterligare en affärsinriktad Konsultchef till Affärsområde Industri.
 Läs mer

2015-10-13

Vi välkomnar Frida Hedin till Additude!

Vi välkomnar idag Frida Hedin till Additude. Frida kommer arbeta som Business Area Manager för affärsområde Industry. Fridas uppgift är att leda och utveckla området hos våra befintliga och potentiella kunder.
 Läs mer

2015-04-20

Vi välkomnar Lars Olsson till Additude!

Vi välkomnar Lars Olsson till Additude. Lars kommer arbeta som Headhunter inom affärsområde Headhunting. Efterfrågan på Addítudes tjänster inom Headhunting och Konsultstöd förtsätter att öka och vi är därför väldigt glada att Lars valt att fortsätta sin karriär hos oss.
 Läs mer

2015-10-13

Vi växer och hälsar Susanne Jansson varmt välkommen!

Susanne Jansson är from 1 juni ny rekryteringskonsult på Additude. Susanne kommer arbeta med search/kvalificerad rekrytering av ledare och specialister inom områdena teknik och IT.
 Läs mer

2015-10-13

Vi önskar 12 nya medarbetare och konsulter välkomna till Additude

Vi är mycket glada att vi under mars månad lyckades växa med 12 nya medarbetare och konsulter. Detta inom våra 3 affärsområden inom konsultstöd (Energi, Industri och IT) med kompetenserna:
 Läs mer

2015-10-13

Vi önskar 5 nya medarbetare välkomna till Additude

Vi är mycket glada att vi under april månad lyckades växa med 5 nya medarbetare och konsulter.
 Läs mer

2015-10-13

Vi önskar 9 nya konsulter och medarbetare välkomna till Additude!

Vi är mycket glada att vi under februari månad lyckades växa med 9 nya medarbetare och konsulter. Detta inom våra 3 affärsområden Energi, Industri och IT med kompetenserna:
 Läs mer

2015-10-13

Vinnarna av fina priser på Career Days

Vinnarna vid roulett bordet vid Additude monter på Career Days är nu fastställda. Stort grattis till er och tack för ert deltagande. Vi vill även rikta ett stort tack till våra sponsorer och partners som gav oss en mycket trevlig och attraktiv prishylla.
 Läs mer

2015-10-13

Är ert företag under hösten i behov av specialister och ledare inom teknikområdet?

De flesta av oss är nu tillbaka efter semestern och inom någon vecka drar höstens projekt och utvecklingsarbete igång på allvar. Vi kan därmed sammanfatta vårens utfall och utveckling för både oss själva och våra uppdragsgivare.
 Läs mer

2016-02-01

Sydsvenskan uppmärksammar Additude


 Läs mer

2016-02-01

We greet two new fantastic senior consultants and architects welcome to Additude Excellence!!


 Läs mer

2015-12-01

Today we greet 8 new fantastic senior consultants a warm welcome

Additude Excellence AB - A part of Additude Group. Today we greet 8 new fantastic senior consultants a warm welcome to us at Additude Excellence AB!!
 Läs mer

Additude AB | Södergatan 3, 5 tr. | 211 34 Malmö | 040-53 72 00 | info@additude.se