SV | ENG

SV | ENG

Driftchef

Företag: E.ON Värme, Placering: Stockholm

Som driftchef ansvarar du för driften av E.ONs värmeproduktionsanläggningar i Stockholms norra delar samt för produktionsoptimering i åtta olika fjärrvärmenät. Du arbetar nära övriga funktioner i bolaget och har en stor påverkan på utformning av arbetssätt och organisation i en växande verksamhet. Som driftchef har du ett stort ansvar i den löpande förvaltningen och utvecklingen av driftverksamheten. Vi arbetar med ständiga förbättringar och i detta arbete har du också en viktig roll i att driva och implementera både stora och små förändringar. Vi lägger stort fokus på safety i allt vi gör vid våra anläggningar och detta är vår högsta prioritering i det dagliga arbetet.

Önskad kompetens och erfarenhet

För att lyckas i rollen drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar i kombination med utveckling av arbetssätt och teknik. Du är strukturerad och arbetar systematiskt med ett stort engagemang för att få driftverksamheten och dess medarbetare att ta nästa steg. Du har en förmåga att inspirera andra och få dina medarbetare att växa med stort ansvartagande. Du har också en strategisk höjd och kan genom ledningsgruppsarbetet bidra till utvecklingen av Produktion Stockholm. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha flera års erfarenhet av energiproduktion eller annan processindustri och det är en fördel om du har arbetat med SAP, men det är inget krav.

Du gillar verkligen att arbeta med människor och har tidigare erfarenhet av chefsroll med personalansvar. Du kommunicerar på ett bra sätt både muntligt och skriftligt. För oss är det även viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ONs värderingar så att du känner dig som en naturlig del av vår verksamhet:

”Vi sätter kunderna först, vi samarbetar, vi är innovativa och arbetar med ständiga förbättringar, vi når framgång tillsammans och vi agerar ansvarsfullt med ett öppet sinne.”

Skicka din ansökan

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta:

Ansvarig rekryterare: Susanne Jansson. Mobil: 0701-49 91 65 | E-post: susanne.jansson@additude.se

Ser fram emot din ansökan!
Additude AB | Södergatan 3, 5 tr. | 211 34 Malmö | 040-53 72 00 | info@additude.se