SV | ENG

SV | ENG

ADDITUDE SOFTWARE

Vill du bli en del av vår framgångssaga? – erfarna webbutvecklare sökes

Additude växer så det knakar och vi har riktigt spännande uppdrag inom olika områden, däribland webbutveckling där vi använder oss av moderna tekniker som AngularJS, Node.js och React, är du vår nästa konsult inom det området?

Våra konsulter sitter i spännande utvecklingsprojekt som påverkar miljoner av människors vardag  och de tillhör den teknikhungriga typen som hela tiden håller sig a’ jour med vad som händer inom utvecklingsområdet.

De är snabba på att fånga upp ny teknik vilket innebär att de deltar i olika Open sourceprojekt, utbyter information, tips och tricks med varandra, bloggar och läser på vad som händer, deltar på seminarier, håller egna föredrag och ligger i fronten för modern utveckling. 

Hör du också till den typen av utvecklare? I sådana fall passar du in väldigt väl hos oss.

Läs vidare för mer information….

Företag: Additude AB,  Placering: Malmö   Läs mer

Javautvecklare sökes till Additude IT

Är du senior javautvecklare och känner att du saknar rätt hemvist för din vidare karriärsutveckling?

Vi på Additude har lång erfarenhet av att hjälpa våra konsulter att utvecklas i stimulerande uppdrag med spännande teknik, duktiga kollegor som har roligt tillsammans, ett flexibelt modernt tjänsteutbud och goda villkor. 

Sedan 2009 har vi vuxit med i snitt 50% per år med bibehållen god lönsamhet och vi är idag en av regionens främsta kompetensföretag inom teknik och IT.

Vill du veta mer om oss? Läs vidare....

Företag: Additude,  Placering: Malmö   Läs mer
Additude AB | Södergatan 3, 5 tr. | 211 34 Malmö | 040-53 72 00 | info@additude.se