SV | ENG

SV | ENG

Additude Client Solution

Projektsamordnare

Vi rekryterar just nu två stycken projektsamordnare till Additude:s energiteam, en med inriktning på stationer och en med inriktning mot regionnät. Båda tjänsterna är stationerade i Malmö och du kommer arbeta i projekt hos Additude:s kunder inom energidistribution.
   

Företag: Additude AB,  Placering: Malmö   Läs mer

Projektledare Fjärrvärme/kyla

Vi rekryterar just nu projektledare inom fjärrvärme/kyla till Additude:s energiteam. Projektledaren kommer arbeta med att förvalta, utveckla och optimera fjärrvärmenätet Tjänsten är placerad i Malmö.

Företag: Additude AB,  Placering: Malmö   Läs mer

Anläggningsansvarig till elkraftsproducent i Norrköping

För en hyrrekrytering av Anläggningsansvarig till en värme- och elkraftsproducent i Norrköping så söker vi nu dig som har längre erfarenhet av förändringsarbete och projektledning inom processindustri. Har du även teknisk kompetens inom tryckkärl, underhåll och tycker om att både ha och exekvera på ett stort ansvar så är detta uppdraget något för dig.

Arbetsuppgifter:

  • Resultatansvar för storskalig verksamhet
  • Ansvar för samtliga produktionsanläggningar inom ditt område
  • Projektansvar för nybyggnation och utveckling av produktionsanläggningar
  • Skapa produktionsförutsättningari anläggningen och utföra budget och göra kostnadsuppföljningar
  • Ansvar för teknisk dokumentation och instruktioner
  • Upphandling av tjänster och material med stöd av Inköp
Företag: Additude AB,  Placering: Norrköping   Läs mer

Erfaren mättekniker sökes till vårat industri- och energiteam!

Till vårat industri- och energiteam i Oskarshamn söker vi nu en duktig mättekniker för spännande uppdrag!

Vi söker dig som har kunskap om geometrisäkring, ritningsläsning, kravsättning och referenspunktssystem samt gärna kunskaper i Catia V5 för ett givande uppdrag i Oskarshamn hos en marknadsledande tillverkare inom fordonsindustrin.

I arbetsuppgifterna kommer det att ingå följande uppgifter:

  • Monteringstekniska, mättekniska och analyserande uppgifter
  • Geometrisäkring, ritningsläsning 
  • Kravsättning och kunskap inom referenspunktssystem
  • Manuell, taktil samt icke-berörande mätning
Företag: Additude AB,  Placering: Oskarshamn   Läs mer

Entreprenadinköpare med erfarenhet från Byggsektorn

Som senior entreprenadinköpare med byggerfarenhet kommer du att arbeta med ett kommersiellt fokus, både externt mot leverantörer såväl som internt, där du kommer att agera som en affärspartner till andra verksamheter inom bolaget. E.ONs Verksamhet omfattar nyproduktion och underhåll av både distribution- och produktionsanläggningar i hela Sverige, dock med fokus på mellersta och södra Sverige.

Du kommer att vara en viktig del i team av tekniska specialister och uppdragsgivare och tillsammans driver ni ett inköpsarbete där behov omvandlas till konkreta inköpsaktiviteter.

I din roll som entreprenadinköpare har du ett stort eget mandat att genomföra upphandlingar och vara sammanhållande för verksamhetens behov, målsättning och aktivitetsplanering. Du bedriver upphandlingar på nationell basis och för flertalet olika geografiska verksamheter i Sverige.

Företag: Additude AB,  Placering: Malmö   Läs mer

Produktionstekniker till spännande företag i Oskarshamn

Additude fortsätter att växa och satsa i Oskarshamn! Just nu söker vi omgående två duktiga produktionstekniker till vårat industri- och energiteam som arbetar tillsammans med Sveriges ledande fordonstillverkare i Oskarshamn.

Additude är ett marknadsledande Konsult- och Headhuntingföretag gällande resursförstärkning och funktionsåtaganden av chefer, specialister och bristkompetens inom sektorerna Energi, Industri och IT & Telecom. Additude gruppen har de senaste åren haft en årlig tillväxt på i snitt 47 %. Prognosen för 2016 är en fortsatt kraftig tillväxt där ett fortsatt stort fokus ligger på vår verksamhet i Oskarshamn där målet för 2016 är att dubbla vår personalstyrka. Vill du vara en del av ett innovativt bolag som tar tydliga marknadsandelar är detta rätt arbetsplats för dig!

Företag: Additude AB,  Placering: Oskarshamn   Läs mer

Underhållstekniker Automation sökes till ledande varumärke i Oskarshamn!

Till vårat el- och automationsteam i Oskarshamn söker vi nu ett flertal duktiga Underhållstekniker med god kunskap av Automation för heltidsarbete (skiftgång) mot fordonsbranschen.

I denna tjänsten så kommer du arbeta tillsammans med ett flertal andra automationstekniker i ett ambulerande underhållsteam som har som arbete att se till att robotarna (ABB) på produktionslinjerna inte står still. Arbetet kräver kunskap av PLC och en god känsla för teamarbete samt att du är på hugget och klarar av tillfälligt stressiga situationer.

Additude Öresund ger dig en trygg arbetsplats på ett företag med starkt varumärke och mycket hög kompetens bland dina arbetskamrater.

Företag: Additude Öresund AB,  Placering: Oskarshamn   Läs mer

Underhållsingenjör Mekanik

Vi på Additude söker nu efter en duktig underhållsingenjör med inriktning Mekanik för att förstärka vårat energi-team i Småland. 

Söker du efter något nytt och spännande, hos en flexibel och framåt arbetsgivare med många kontakter i Energi, Industri och IT sektorn tveka inte att söka detta uppdraget!

Företag: Additude Öresund AB,  Placering: Småland   Läs mer
Additude AB | Södergatan 3, 5 tr. | 211 34 Malmö | 040-53 72 00 | info@additude.se