Cocktails And Dreams

Välkommen på inflyttningsfest och After Work

 

Vi på Additude känner att regionen erbjuder för lite festligheter och After Work för entreprenörer, företagsledningar och specialister inom innovations-, teknik och IT sektorn. Mötesplatser där vi firar regionens stärkta positionering, knyter nya kontakter, byter ideér och under lättsamma former har det otroligt kul tillsammans.

Tillsammans med Wihlborgs och PwC kommer vi därför med start den 15 mars anordna en återkommande After Work med namnet Cocktails and Dreams. Då vi även precis flyttat till nya lokaler slår vi två flugor i en smäll och gör vår första After Work till en kombinerad inflyttningsfest. Vi bjuder på mingel, musik och goda cocktails med tilltugg från klockan 17.00.

 

DATUM: Torsdagen den 15 mars, klockan 17.00 och framåt

PLATS: Gängtappen, Stora Varvsgatan 11, 7 tr, Malmö

KLÄDSEL: Business casual

ANMÄLAN: Senast den 5 mars på cocktailsanddreams@additude.se med namn och e-post till er som vill komma (begränsat antal platser)

 

Genom att anmäla dig godkänner du att du och din gästs kontaktinformationen sparas. Additude kommer inte skicka vidare eller sälja information. För avanmälan av framtida inbjudningar och radering av dina personliga data vänligen maila cocktailsanddreams@additude.se.